Info trafic/Meteo: Vremea se va răci față de ziua precedentă/Drumurile din județ sunt curate

CJSU Maramureș: Sectoarele de drumuri nationale au partea carosabila curata umeda pe DN18, in Pasul Prislop, curata si partial umeda in zonele de deal si de munte, respectiv curat si partial uscat in rest.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu cinci utilaje si au imprastiat 19 tone de material antiderapant. Sectoarele de drumuri nationale au partea carosabila curata si umeda.

Angajatii SC Drumuri si Poduri au actionat cu patru utilaje si au raspandit 26 tone de material antiderapant. Carosabilul sectoarelor de drumuri judetene este curat si partial umed in zona de munte, respectiv curat si uscat in rest. Cerul este partial senin. Vantul sufla slab, la moderat cu intensificari temporare in zona inalta. Izolat in zonele joase se semnaleaza ceata.

Vremea se va raci fata de ziua precedenta, dar ramane calda ziua. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 10 grade C, iar cele minime intre -5 si -2 grade C.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!