Terenuri de sport în cartiere. Consilierul local Bogdănel Gavra invită băimărenii să sprijine un astfel de proiect

În goana după prosperitate materială și o calitate mai bună a vieții personale, uităm de riscurile inerente pe care le aduce democrația sălbatică și scăpată de sub control. Iar cei mai vulnerabili sunt copiii și tinerii comunității noastre, cei care de la vârste fragede devin consumatori de alcool, etnobotanice și droguri sintetice, derapând spre zonele sociale unde violența fizică și dependența îi va duce, într-un final, la săvârșirea de infracțiuni majore cu consecințe pentru întreaga lor viață, consideră consilierul local Bogdănel Gavra.

Bogdănel Gavra invită băimărenii să susțină un proiect care s-ar putea derula în toate cartierele municipiului Baia Mare și care vizează cu precădere adolescenții, tinerii. Proiectul este unul generos deoarece ar înlesni accesul gratuit la viitoarele terenuri de sport unde s-ar putea juca basket, fotbal și tenis.

Bogdănel Gavra, consilier local: ”Una din soluțiile salvatoare o reprezintă intervenția comunității băimărene care, prin administrația publică locală, poate oferi oportunități de petrecere a timpului liber și practicarea sportului, fapt ce asigură și descărcarea emoțională a nemulțumirilor și frustrărilor sociale acumulate. Pe această cale, vă invit să susțineți un proiect generos și benefic pentru toți băimărenii, dar mai ales pentru tineri, constând în construirea unori terenuri de sport în toate cartierele orașului, amenajări protejate, iluminate și dotate în care tinerii să poată practica zilnic și fără nici o taxă, sporturi colective precum tenisul, fotbalul și basketul. Cu cheltuieli nesemnificative pentru bugetul local, în raport cu costurile necesare tratării dependenței de alcool și droguri sau perioadelor aferente privării de libertate, vom preveni degradarea socială a unei generații formate din tineri care nu-și permit sau nu au acces in amenajările cu taxă existente, ocupate de grupuri organizate de corporatiști sau alte persoane publice.
Fac acest apel pentru știu că băimărenii manifestă înțelegere și responsabilitate față de viitorul orașului și al comunității noastre. Aceasta este una din propunerile mele, iar dacă doriți să se facă sport în cartiere haideți să și realizăm acest lucru!”

Mai multe detalii pe acest subiect veți afla în cadrul unei emisiunii în care îl vom avea ca și invitat pe consilierul local Bogdănel Gavra. Emisiunea va fi difuzată în timp real pe ziaruldemaramures.ro, canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook Ziarul de Maramureș.

Foto-Bogdănel Gavra FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!