Vital-Ulmeni: Întreruperi în furnizarea apei potabile din cauza lipsei de energie electrică la stația de tartare - Ziarul de Maramures

Vital-Ulmeni: Întreruperi în furnizarea apei potabile din cauza lipsei de energie electrică la stația de tartare

S.C. VITAL S.A.-Agenția Ulmeni își anunță consumatorii din orașul Ulmeni și localitățile aparținătoare că miercuri, 31 mai 2023, în intervalul orar 09.00 – 16.00, va întrerupe furnizarea apei potabile, ca urmare a întreruperii alimentării cu energie electrică la stația de tratare apă potabilă.

În această perioadă S.C. Distribuție Energie Electrică România, sucursala Baia Mare întrerupe alimentarea cu energie electrică la stația de tratare apă din orașul Ulmeni în vederea realizării unor lucrări la rețelele de distribuție energie electrică.

Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de sistarea apei potabile și le mulțumim pentru înțelegere. Imediat ce se vor încheia lucrările la rețeaua electrică, inerente unor astfel de situatii, vă asigurăm că vom face tot posibilul să reintrăm cât mai operativ în regimul normal de furnizare a apei potabile.

Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această întrerupere să-și asigure necesarul de apă pentru perioada menționată.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C. VITAL S.A. la numerele de telefon: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2, 0362 401052, 3, 0372 752661.

Vă mulṭumim pentru înṭelegere.

Anunț transmis de SC VITAL SA

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!