Breaking News

Auto-F1: Americanul Logan Sargeant va pilota pentru echipa Williams în sezonul viitor

Echipa Williams a confirmat luni că americanul Logan Sargeant va face tandem cu thailandezul Alex Albon în 2023, după ce a terminat pe locul patru la Abu Dhabi, în ultima rundă de Formula 2, şi a obţinut punctele necesare obţinerii Superlicenţei pentru a putea concura în Formula 1, scrie EFE și Agerpres.

După ce a îndeplinit criteriile stabilite de directorul echipei Williams, Jost Capito, la începutul acestui an, Sargeant îşi va lua locul în Formula 1 sezonul viitor.

„De când s-a alăturat academiei noastre de piloţi, la sfârşitul anului 2021, Logan a putut să se integreze pe deplin în echipă în timp ce se afla pe simulator şi, cel mai recent, pe pistă, în timpul celor patru sesiuni de antrenamente libere la care a participat. El a avut un sezon solid în Formula 2 şi suntem încântaţi să-l vedem făcând pasul în Formula 1”, a spus Capito.

Sargeant va deveni primul american de pe grilă, de la Alexander Rossi, în 2015. „Este o mare onoare şi un vis devenit realitate să am această oportunitate de a concura în Formula 1”, a spus pilotul.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!