ACTUALIZARE-Bărbat încătușat de polițiștii din Ocna Șugatag. Omul a dat foc ușii de acces în locuința unde se afla soția și fiica sa

Acesta avea ascuns un cuțit în ciorapul de la piciorul drept

Inițial polițiștii au fost chemați în ajutor prin 112, în urmă cu patru zile, mai exact în 22 august, de un tânăr care sesiza scandalul din familie desfășurat la o locuință din Bârsana.

La sosirea polițiștilor soțul femeii a devenit și mai recalcitrant fiind necesară încătușarea acestuia. În urma controlului corporal efectuat, oamenii legii au descoperit asupra lui un cuțit ascuns în ciorapul de la piciorul drept.

Poliția Maramureș: ”Bărbatul de 57 de ani a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmației, Secția Psihiatrie, iar în urma consultării a fost internat. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul de 57 de ani s-a deplasat la domiciliul soției și fiicei sale, le-ar fi amenințat și a stropit cu o substanță inflamabilă exteriorul ușii de acces în imobil precum și un uscător de haine pe care se aflau obiecte de îmbrăcăminte dându-le foc, acestea arzând parțial. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și distrugere, pe numele bărbatului fiind întocmit anterior un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie la data de 10 august.”

În urma cercetării penale efectuate și în baza probatoriului administrat, în cursul săptămânii curente, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 57 de ani.

ACTUALIZARE 26 aug. ora 17.07

Poliția Maramureș: ”Față de bărbatul de 57 de ani din Bârsana, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, violență în familie și distrugere prin incendiere, Judecătoria Dragomirești a dispus arestarea la domiciliu pentru 30 de zile.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!