Borșean închis în Penitenciarul Baia Mare pentru tentativă de omor. Și un localnic din Valea Chioarului a ajuns după gratii pentru că a condus mașina băut și fără permis

Borșeanul este închis pentru 8 ani și 2 luni după ce a fost găsit vinovat de tentativă la omor. Localnicul din Valea Chioarului va sta după gratii pentru 2 ani deoarece a condus un autotursim băut și fără permis.

Polițiștii din Șomcuta Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Baia Mare pe numele unui bărbat de 47 de ani din Valea Chioarului. Acesta este condamnat la 2 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere.

Și polițiștii din Borșa au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Tribunalul Maramureș, pe numele unui tânăr de 25 de ani din Borșa. Tânărul este condamnat la 8 ani și 2 luni închisoare în regim de detenție sub aspectul comiterii infracțiunilor tentativă de omor calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei doi au fost depuși la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepselor.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!