Autoturism oprit în trafic în urma unui pont. Polițiștii de frontieră au descoperit mai multe pachete cu țigări de contrabandă

Autoturismul a fost oprit în trafic de polițiștii de frontieră, ieri, 26 septembrie. La verificarea mașinii oamenii legii au descoperit mai multe colete care conțineau țigări de contrabandă.

Iulia Stan, purtător de cuvânt ITPF Sighetu Marmației: ”Ieri, 26 septembrie a.c., în jurul orei 16.00, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș s-a declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de competență. Astfel, polițiștii de frontieră în cooperare cu reprezentanții Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au identificat și oprit în trafic, pe raza localității de frontieră Oncești, județul Maramureș, un autoturism înmatriculat în România, despre care se dețineau date că este implicat în transportul de țigarete din contrabandă. La volanul autoturismului se afla un maramureșean în vârstă de 45 de ani, iar în interiorul acestuia au fost descoperite patru colete cu țigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii mașinii încărcate cu țigări, împreună cu șoferul, la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor.”

În urma inventarierii țigaretelor a rezultat cantitatea de 3.000 pachete de proveniență Duty-Free, în valoare totală de 35.100 lei. Totodată, autoturismul în valoare 10.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituției.

Iulia Stan, purtător de cuvânt ITPF Sighetu Marmației: ”În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!