Băiat de 13 ani, victima unui șofer de 18 ani. Accidentul rutier s-a petrecut în Mireșu Mare

La volanul mașinii se afla un tânăr de 18 ani, care a pierdut controlul direcției de mers. Acesta s-a oprit cu autoturismul într-o țeavă de gaz. Băiatul de 13 ani se afla pe bancheta din spate a autoturismului. Acesta a fost transportat la spital.

”Azi-noapte, la ora 23.14, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că în localitatea Mireșu Mare s-a produs un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 18 ani din Finteușu Mare, aflat la volanul unui autoturism, la intersecția străzii Dorobanților cu strada Terenului, într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă și a intrat în conducta de gaze. În urma impactului, conducta de gaze nu a suferit avarii”, transmite Poliția Maramureș.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a pasagerului aflat pe bancheta din spate, un băiat de 13 ani din Baia Mare, care a fost transportat la spital. Acesta a rămas internat sub supraveghere medicală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!