Băimărean oprit de polițiști să-și mai agreseze nevasta

Oamenii legii au emis un ordin de restricție pe numele acestuia

Un băimărean s-a ales cu un ordin de restricție provizoriu după ce și-a agresat soția. Tot cu un ordin de restricție s-a ales și o localnică din Rona de Sus care și-a agresat mama.

Primul caz s-a petrecut în cursul serii de ieri. Totul a pornit de la un conflict spontan. Soțul agresiv a fost ”taxat” de polițiști.

Poliția Maramureș: ”Aseară, 19 octombrie, ora 21.08, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Electrolizei este un scandal în familie. La fața locului s-a constatat faptul că un bărbat de 42 de ani și-a agresat fizic soția, o femeie de 43 de ani, în urma unui conflict spontan. Victima a formulat plângere privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.”

Polițiștii au întocmit și un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Cel de-al doilea caz a fost semnalat tot în cursul zilei de ieri. Incidentul s-a petrecut pe raza localității Rona de Sus. Fiica agresivă a fost internată ulterior la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Și în acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Poliția Maramureș: ”Ieri, 19 octombrie, ora 15.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 90 de ani din Rona de Sus, cu privire la faptul că la data de 17.10.2021, în jurul orelor 1600, ar fi fost agresată fizic și amenințată de către fiica sa, o femeie de 63 de ani. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele persoanei bănuite de comiterea faptei. Întrucât femeia de 63 de ani prezenta un comportament deviant, a fost transportată la Spitalul Sighetu Marmației, unde a rămas internată.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!