Cărăușii au abandonat 16 colete cu țigări de contrabandă pe direcția localității Valea Vișeului

Polițiștii de frontieră au observat, pe direcţia localităţii Valea Vișeului, mai multe persoane care se deplasau de la frontiera de stat spre interiorul ţării, transportând în spate colete voluminoase.

Imediat, polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor, efectuând somațiile legale prin voce, moment în care acestea au abandonat coletele şi au fugit, dispersându-se în direcții diferite.

Iulia Stan, purtător de cuvânt ITPF Sighetu Marmației: ”Deoarece personale în cauză nu s-au supus somațiilor, polițiștii de frontieră au tras două focuri de armă în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale în vigoare, însă nici de această dată nu s-au oprit. Totodată, au fost anunţate despre eveniment autorităţile de frontieră din Ucraina, în vederea cercetării în comun a cazului. La faţa locului au fost descoperite 16 colete care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 8.000 pachete cu țigări cu timbru Duty-Free.”

Ţigările în valoare de 93.600 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Foto-ITPF Sighetu Marmației

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!