Mercedes căutat de autorităţile din Cehia, descoperit în Sighetu Marmației

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș în cooperare cu poliţişti ai Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Maramureș au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca Mercedes, în valoare de peste 60.000 de euro, care era căutat de autoritățile din Cehia.

Ieri, 26 iulie 2022, polițiștii de frontieră din cadrul STPF Maramureș – ITPF Sighetu Marmației în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Maramureș au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate.

Astfel, în jurul orei 12.30, într-o parcare a unui supermarket de pe raza municipiului Sighetu Marmației a fost identificat un autovehicul marca Mercedes, cu număr de înmatriculare specific Cehiei.

În urma unor verificări suplimentare, în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca ,,bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Cehia, în data de 22 iulie 2022.

Autoturismul, în valoare de 300.000 de lei, a fost transportat și indisponibilizat la sediul instituţiei, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!