Tânăr de 26 de ani urmărit în trafic de polițiștii băimăreni. Totul a început de pe Aleea Serelor - Ziarul de Maramures

Tânăr de 26 de ani urmărit în trafic de polițiștii băimăreni. Totul a început de pe Aleea Serelor

Totul a început de pe Aleea Serelor când polițiștii au observat autoturismul care circula pe interzis. Oamenii legii au încercat să-l oprească însă tânărul și-a continuat deplasarea oprindu-se în peretele unui imobil.

”Azi-noapte, la ora 01.41, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au observat un autoturism care circula pe interzis pe strada Aleea Serelor din municipiu. Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice și luminoase din dotarea autospecialei, dar conducătorul autoturismului și-a continuat deplasarea în mare viteză pe strada Progresului, înspre strada Vasile Alecsandri. Ajuns la un limitator de viteză amplasat pe trecerea pentru pietoni, situat pe strada Progresului, acesta a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu peretele unui imobil”, a transmis astăzi, 21 mai, Poliția Maramureș.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, un tânăr de 26 de ani din Baia Mare, și a doi pasageri ai autoturismului, respectiv o femeie de 31 de ani și un tânăr de 26 de ani. Cele trei victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar, ulterior, i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 26 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Circulația a fost blocată pe strada Progesului în intervalul orar 01.41-02.30.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!