Ucrainean căutat de autoritățile din România, oprit la Punctul de Frontieră Sighetu Marmației

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației au identificat și predat autorităților competente un cetăţean ucrainean, căutat de autoritățile din România, pentru săvârşirea de infracțiuni contra proprietății.

În Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației s-a prezentat, în cursul după-amiezii de ieri, pentru a efectua formalităţile de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 54 de ani.

Iulia Stan, purtător de cuvânt ITPF Sighetu Marmației: ”La verificări, colegii noștri au constatat faptul că bărbatul este căutat de autoritățile din România, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Conform documentelor emise de către Judecătoria Baia Mare, cetățeanul ucrainean are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 8 luni pentru infracțiuni contra proprietății. Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Maramureș în vederea luării măsurilor legale ce se impun.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!