Tânăr de 18 ani acuzat de tentativă de viol. Acesta a vrut să violeze o femeie de 32 de ani, într-o frizerie din Vișeu de Sus

Polițiștii l-au găsit în Sighetu Marmației

Polițiștii din Vișeu de Sus au dispus internarea la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize psihiatrice a unui tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni, a transmis astăzi, 5 iulie, Poliția Maramureș.

Sâmbătă, 3 iulie, tânărul ar fi agresat fizic o femeie de 32 de ani din Vișeu de Sus. După ce a intrat peste ea într-o frizerie și a încercat să întrețină raporturi sexuale neconsimțite, văzând că nu reușește, tânărul i-a sustras acesteia o suma de bani din buzunarul pantalonilor, după care a fugit. Femeia a alertat poliția, iar polițiștii l-au identificat pe raza municipiului Sighetu Marmației în momentul în care plănuia să săvârșească o noua faptă de furt calificat asupra unei persoane în vârstă.

Tânărul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la infracţiunea de viol, tentativă la furt calificat şi tâlhărie calificată, urmând a se lua măsuri legale.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!