Belgia/trafic de droguri şi arme: Schimb de focuri în timpul unei percheziţii, soldată cu mai mulţi morţi şi răniţi - Ziarul de Maramures

Belgia/trafic de droguri şi arme: Schimb de focuri în timpul unei percheziţii, soldată cu mai mulţi morţi şi răniţi

Un poliţist a fost ucis luni la Charleroi, în sudul Belgiei, în timpul unei percheziţii în cadrul unei anchete pentru trafic de arme şi droguri, iar suspectul a fost rănit mortal în timpul unui schimb de focuri, a anunţat Parchetul acestui oraş valon, informează AFP și Agerpres.

Alţi doi poliţişti au fost răniţi în timpul schimbului de focuri, iar starea unuia dintre ei este „critică”, a precizat în timpul unei conferinţe de presă procurorul oraşului Charleroi, Vincent Fiasse.

Drama s-a produs la scurt timp după sosirea, în jurul orei locale 06:30 (05:30 GMT), a unei echipe a unităţilor speciale ale poliţiei federale, însărcinată de un judecător de instrucţie să percheziţioneze domiciliul suspectului.

Acesta i-a primit pe poliţişti având o armă în mână, din spatele unei uşi întredeschise, de unde el „practic şi-a golit încărcătorul” asupra lor, a explicat procurorul.

Unul dintre poliţişti a fost ucis…Materialul integral, AICI

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!