Prof. Ileana Vasilescu, ambasadorul coordonatorilor de programe ERASMUS+ la Bruxelles

Ieri, 14 decembrie 2022, la Bruxelles a avut loc evenimentul aniversar Erasmus+ 35th Anniversary. Prof. Ileana Vasilescu, coordonator de programe Erasmus+ a reprezentat Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din Baia Mare, fiind invitată de Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP) din București.

Prima parte a programului a fost moderata de vice-presedintele Comisiei Europene, dl.Margaritis Schinas, invitatul principal fiind Mariya Gabriel, Comisar european pentru Inovare, Cercetare, Cultură, Educație și Tineret.

Prof. Ileana Vasilescu spune că se simte onorată pentru invitația făcută de ANPCDEFP, dar și pentru calitatea de ambasador Erasmus al coordonatorilor de programe comunitare finanțate de Comisia Europeană, în România.

Prof. Ileana Vasilescu: ”Sunt onorata sa fiu ambasadorul Erasmus al coordonatorilor de programe comunitare finanțate de Comisia Europeană, în România. Este, de asemenea, o mare bucurie sa fiu aici alături de reprezentantele ANPCDEFP Andra Dobre și Alexandra Duica, pentru a învață împreună și a merge mai departe în unitate, pentru tinerii care au oportunitatea de a se transforma frumos, pentru ei și poate, pentru o lume mai buna. Evolutia programului Erasmus+ pe parcursul celor 35 de ani și perspectivele acestuia în domeniile ”sustenability, green and digital education” au adus împreună reprezentanți ai Comisiei Europene, beneficiari ai programelor Erasmus+ si reprezentanți ai Agențiilor Naționale din tarile UE, pentru a celebra o vasta activitate și pentru a gasi împreună cele mai bune modalități de a educa, motiva, forma și dezvolta personalitati ce vor fundamenta un viitor mai bun al continentului Europa și a întregii planete.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!