(FOTO)Cătălin Cherecheș: ”Voi fi mereu îngenuncheat în fața unicității sale: Baia Mare”

Dragă toamnă, punctuală doamnă… Ne bucurăm că vii și îți mulțumim că ne mai lași puțin să ne bucurăm și de verdele smarald care distinge Baia Mare de alte orașe.

Un verde viu, colorat, ici și colo, de acoperișuri, imagini de colecție surprinse de dronă pentru a ne bucura și mai mult sufletul când privim de sus căminul nostru. Și cerul de un albastru unic!

Mulți sunt cei care ocăresc pământul nostru sfânt, udat cu sângele strămoșilor noștri. Dă-le, Doamne, mai multă claritate. Să vadă cu ochii dezrobiți de ură, cu sufletul curat, pe ce tărâm minunat trăim. Ține de fiecare dintre noi să fie bine. Atât de simplu este. Trebuie doar să vedem dincolo de ceea ce ni se servește pe tavă, să ne ascultăm mai mult sufletul, să ne bucurăm mai mult de lucrurile simple, unii de alții și de orașul nostru. Să urmărim lumina și liniștea, frumosul și binele în tot ceea ce facem. Să ne dezicem de circul ieftin și de circarii care știu doar să critice și să dezbine, însă nu au construit mai nimic vreodată. Să găsim în fiecare zi un motiv de a continua să mergem înainte.

Motivul meu, în cele mai multe dintre zile, sunteți voi, băimărenii și Baia Mare. Am văzut multe locuri fabuloase din această lume. Puteam să mă stabilesc oriunde, să construiesc imperii. Am rămas însă ACASĂ, în orașul care îmi oferă și astăzi aceleași emoții intense, o iubire fără sfârșit, iar eu voi fi mereu îngenuncheat în fața unicității sale: Baia Mare ❤️

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare

Foto-Cătălin Cherecheș FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!