”Arta adulterului” de Pierre Chesnot se joacă vineri la Teatrul Municipal Baia Mare. Vezi aici, programul spectacolelor

Vineri, 03 septembrie și duminică, 05 septembrie, de la ora 19.00, publicul băimărean este invitat la spectacolul ”Arta adulterului” de Pierre Chesnot, regia Daniel Vulcu, scenografia Mihai Vălu.

Spectacolul a avut premiera în 28 februarie 2020, însă, nu a putut fi jucat din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Din distribuție fac parte actorii Eduard Bîndiu, Inna Andriuca, Sanda Savolszky, Raul Hotcaș, Denisa Blag, Valeriu Doran, Dorin Griguța, Claudia Păunescu, Claudiu Pintican, Diana Podăreanu, Dan Cordea și Andrei Han.

Ana Liliana Ilea, despre piesă: “Jean François, regizor de televiziune, și Magalie, soția unui comandant de submarin nuclear, își dau periodic întâlnire în locuința acesteia de la malul mării, care va deveni peste noapte, din rațiuni extraconjugale, Hotel Mimoza. Soția regizorului își face apariția la așa-zisul hotel, pentru a cunoaște locația unde soțul ei își petrece mare parte din timp. Care este arsenalul pregătit spre apărare de cei doi amanți și care e ofensiva în fața pericolului iminent de a fi demascată relația lor? ARTA ADULTERULUI ne dezvăluie rodul imaginației bogate a infidelilor puși în încurcătură de situații limită, generatoare de momente năucitoare, pline de suspans. Oare minciuna, ridicată la rang de zeu, va salva, în cele din urmă, aparențele? Hotel Mimoza e locul tuturor posibilităților.”

Spectacolul se joacă la sala mare. Durata: 130 minute (cu pauză) / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Sâmbătă, 4 septembrie și duminică, 5 septembrie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși să vizioneze spectacolul CLOVNII ÎN VACANȚĂ, regia artistică Ionel Tănasă și Iulian Bulancea, în care vor cunoaște doi clovni și vor trăi împreună cu ei întâmplările și experiențele lor de o viață, presărate cu momente uneori hazlii sau triste, alteori stângace sau melancolice, dar cu siguranță pline de viață.

Din distribuție fac parte actorii Carmen Bulancea și Iulian Bulancea. Spectacolul se joacă în sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute / Preț bilet: 7 lei.

Marți, 07 septembrie, de la ora 19.00, este programat spectacolul AQUARIUS, după un text de Radu Macrinici, regia artistică Norbert Boda. Din distribuție fac parte actorii: Dragoș Călin, Andrei Han, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Mădălina Mare, George Pop, Valeriu Doran, Larisa Miskolczi și George Olar.

Teatrul Municipal Baia Mare, scurtă descriere: ”Într-un timp al încercărilor, viața a doi frați (Emil, astrolog și Alex, un gamer nonconformist) se derulează sub semnul zodiacului, cu influențele sale planetare. Până la un punct, când Alex este interpelat de artistul bionic Stelarc, care anunță instaurarea Erei Vărsătorului, era spiritualului, a artei, a iubirii. O nouă viziune asupra vieții va prinde contur.”

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 80 minute (fără pauză) /Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!