Cei mici și cei mari sunt așteptați la teatru. Vezi aici, programul săptămânii curente

Cei mici sunt așteptați în acest weekend la Teatrul de Păpuși unde se joacă spectacolul FĂT FRUMOS CEL MOFTUROS ȘI UN ZMEU ÎNTORS PE DOS. AQUARIUS și POVEȘTI DIN BUCĂTĂRIE revin pe scena Teatrului Municipal Baia Mare.

Miercuri, 02 iunie, de la ora 19.00, pe scena mare se joacă spectacolul EMILIA ÎN TIMP DE PACE ȘI RĂZBOI de Aldo Nicolaj, regia artistică Radu Dinulescu.

”Emilia în timp de pace și război” este povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 90 minute (fără pauză)/Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Vineri, 04 iunie, de la ora 19.00, are loc spectacolul POVEȘTI DIN BUCĂTĂRIE, o creație colectivă a actorilor din distribuție, în regia lui Cristian Ban.

Spectacolul îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria copilăriei fiecăruia dintre noi.

Acesta se joacă în sala mare, cu publicul în sală. Durata: 90 minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Sâmbătă, 05 iunie și duminică, 06 iunie, de la ora 11.00, copiii sunt așteptați la FĂT FRUMOS CEL MOFTUROS ȘI UN ZMEU ÎNTORS PE DOS, o poveste cu un Zmeu cu adevărat neobişnuit, un Zmeu sensibil, bun, care se emoţionează, plânge, se îndrăgosteşte, iubeşte, cântă și dansează.

Spectacolul se joacă în sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute / Preț bilet: 7 lei

Sâmbătă, 05 iunie, de la ora 19.00 are loc spectacolul NEVROZELE SEXUALE ALE PĂRINȚILOR NOȘTRI de Lukas Bärfuss, pentru regia căruia, Tudor Dreve a primit o nominalizare la secțiunea Debut a Galei Premiilor UNITER 2021.

Ana Liliana Ilea: ”Mama Dorei decide să îi sisteze medicația fetei cu tulburări de comportament. Cunoașterea de sine începe odată cu trezirea sexualității pentru tânăra Dora. Din acest moment, impulsurile vor răbufni cu intensitate în psihicul ei necenzurat. Dora își va trăi viața condusă de senzații.”

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul în sală. Durata: 80 minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Dminică, 06 iunie, de la ora 19.00, se desfășoară cea de-a cincea premieră a acestui an, spectacolul AQUARIUS, după un text de Radu Macrinici, regia artistică Norbert Boda.

Într-un timp al încercărilor, viața a doi frați (Emil, astrolog și Alex, un gamer nonconformist) se derulează sub semnul zodiacului, cu influențele sale planetare. Până la un punct, când Alex este interpelat de artistul bionic Stelarc, care anunță instaurarea Erei Vărsătorului, era spiritualului, a artei, a iubirii. O nouă viziune asupra vieții va prinde contur.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 80 minute (fără pauză)/Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Publicul participant este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție. Dacă prezintă simptome de răceală, strănut, tuse, este rugat să anuleze rezervarea.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)
Program casierie:
Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00
Duminică 18.00 – 19.00

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!