Teatru: Săptămâna aceasta, ImproJoker și Albă ca Zăpada

Săptămâna aceasta, Teatrul Municipal Baia Mare a programat trei spectacole dedicate tuturor categoriilor de vârstă, de la cei mici, la tineri și la publicul adult.

Miercuri, 21 septembrie, de la ora 19.00, va avea loc ultima reprezentație a spectacolului ”Nevrozele sexuale ale părinților noștri” de Lukas Bärfuss, regia Tudor Dreve. Având premiera în plină pandemie, spectacolul a trecut de la repetiții online, la a se juca în condiții de distanțare și cu restricții, apoi a revenit la regimul normal, reușind cu toate acestea să primească o nominalizare pentru debut în regie, la Gala Premiilor Uniter din 2021.

Tratând un subiect tulburător, ”Nevrozele sexuale ale părinților noștri” urmărește povestea Dorei, o fată cu grave tulburări de comportament, care, aflată mereu pe marginea prăpastiei, își găsește refugiul în lumea ei imaginară.

Spectacolul se joacă la sala mare. Durata: 80 minute, preț bilet: 20 lei (întreg) / 10 lei (cu reducere)

Sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 11.00, este programat, la sala Teatrului de Păpuși, spectacolul pentru copii ”Albă ca zăpada”, regia Kovacs Ildikó.

Albă ca Zăpada este o prințesă, a cărei mame vitrege îi vrea răul, deoarece o invidiază pentru frumusețea sa. Nevoită să fugă de acasă pentru a scăpa cu viață, prințesa nimerește în pădure, la căsuța celor șapte pitici. Împărăteasa cea rea, aflând că aceasta încă trăiește, pune la cale diferite planuri pentru a scăpa de ea, dar în final, un prinț își face apariția și o salvează.

Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute, preț bilet: 7 lei.

Duminică, 25 septembrie, de la ora 19.00, pe scena sălii mari se joacă spectacolul ”ImproJoker”, în regia Mihaelei Sîrbu.

La un spectacol de improvizație ești liber să râzi cât vrei, iar actorii intră în scenă fără nicio replică pregătită în avans, deschiși 100% la sugestiile publicului, căruia îi oferă o experiență de neuitat.

Spectacolul se joacă în sala mare. Durata: 75 minute, preț bilet: 20 lei (întreg) / 10 lei (cu reducere).

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!