DESCOMPUS, vineri, pe scena teatrului băimărean

Vineri, 25 februarie, de la ora 19.00, se va juca spectacolul DESCOMPUS, după texte de Matei Vișniec, regia George Olar, scenografia Mihai Vălu.

De astăzi, Biblioteca umană s-a mutat în orașul nostru. Se mișcă, respiră, trăiește și atrage oameni-cărți, într-un amplu proces de purificare. Odată cu ea, spălătorii de creiere creează spații alveolare și își racolează adepți. Un spectacol despre uman și dezumanizare, despre noi, aici și acum, un spectacol din categoria atât de rară a Teatrului de Avertisment. Nu de divertisment.

Din distribuție fac parte Andrei Han, Alex Macavei, Mircea Gligor, Larisa Miskolczi, Rodica Pașca, Inna Andriuca, Mădălina Pop, Loredana Maghear.

Spectacolul se joacă în sala mare, iar durata este de 90 de minute. Prețul unui bilet este de 20 lei / 10 lei cu reducere (elevi, studenți și pensionari).

Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție. Dacă prezintă simptome de răceală, strănut, tuse, este rugat să anuleze rezervarea.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!