Domnul Goe îi așteaptă pe cei mici la Teatrul de Păpuși. Trei spectacole pregătite de actorii băimăreni pentru această săptămână

Actorii Teatrului Municipal Baia Mare vor pune în scenă, în săptămâna curentă trei spectacole. Este vorba despre premiera ”Dincolo de timp și generații”, ”Dekaroom” și ”Domnul Goe și un pedagog de școală nouă”-Secția Păpuși.

Astfel, joi, 22 aprilie, de la ora 19.00, secția REVISTĂ a Teatrului Municipal Baia Mare susține premiera spectacolului DINCOLO DE TIMP ȘI GENERAȚII (Dueluri amicale în duete muzicale), o serie de dialoguri muzicale și coregrafice, care aduc împreună artiști cu vârste și stiluri diferite, într-un remember al marilor momente și curente din muzica ultimelor decenii. Conducerea muzicală îi aparține lui Călin Ionce.

Cu: Dan Cordea, Dorin Griguța, Sonia Codorean, Răzvan Pașca, Petru Damșa, Vasile Pop, Rodica Dunca, Mădălina Pop

Invitați : Andrei Petruș, Francesca Hojda, Teodora Stupar, Marius Sabo, Adam Jenei, Andreea Podină și Florin Pop (Pefi) din Gașca de Acasă, Radu Jaszberenyi din Riot Monk, Diana Topan și Tibi Robotin
Invitați în premieră : Ania Sacaci și Cătălina Teșileanu

Scenografia : Codruța Podină și Mihai Vălu
Video: Teo Molnar
Sonorizare: Dan Prodan
Filmare: Liviu Popovici
Lumini: Sandu Șimonca, Felix Mare, Marin Codrea
Coordonator tehnic: Augustin Danciu

Spectacolul se joacă cu publicul în sală. Durata: 90 minute / Preț bilet premieră: 25 lei.

Sâmbătă, 24 aprilie și duminică, 25 aprilie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși să vizioneze spectacolul DOMNUL GOE ȘI UN PEDAGOG DE ȘCOALĂ NOUĂ, după I. L. Caragiale, regia Alina Hiristea.

Aurel Cucu, despre spectacol: “Alăturarea celor două opere literare în cazul nostru nu este deloc întamplătoare. Ele au ceva în comun ce nu este analizat. Şi anume educaţia. Propun în acest spectacol să privim ce se întâmplă cu educaţia, mai întâi în mediul familial, şi aici ne vom referi la “D-l Goe”, ca apoi să vedem ce se întâmplă cu educaţia bazată pe o pedagogie ce voia a fi ştiinţifică, în mediul instituţional, la şcoală, aşa cum vom vedea în partea a doua “Un pedagog de şcoala nouă.”

Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute / Preț bilet: 7 lei.

Duminică, 25 aprilie și luni, 26 aprilie, de la ora 17.00, vă invităm la spectacolul itinerant DEKAROOM, regia Andrei Dinu și Raul Hotcaș, o altfel de zi a ușilor deschise, în care publicul va descoperi locuri misterioase și încărcate de o nebănuită teatralitate, actori în ipostaze inedite, personaje aflate în situații limită, care vor aminti de viața pe care o trăim cu toții de la o vreme-ncoace.

Spectacolul durează două ore și se joacă în spații underground ale teatrului! Accesul este limitat la un număr de 20 spectatori / reprezentație, datorită pandemiei și a specificului spectacolului. Pentru buna desfășurare, publicul este rugat să ajungă cu minim 20 de minute înainte de ora programării, pentru a fi instruiți privind traseul ce urmează a fi parcurs.

Ore acces spectacol:
ora 17.00 – 4 persoane
ora 17.20 – 4 persoane
ora 17.40 – 4 persoane
ora 18.05 – 4 persoane
ora 18.30 – 4 persoane

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Program casierie
Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00
Duminică 18.00 – 19.00

Programul rezervărilor telefonice
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!