Elton John va susţine 30 de concerte în Europa şi America de Nord în cadrul turneului său de adio

Elton John, un superstar al muzicii pop britanice, va susţine anul viitor 30 de concerte suplimentare în Europa şi America de Nord în cadrul turneului său de adio, care a fost întrerupt din cauza crizei sanitare provocate de pandemia de COVID-19, informează AFP, titrează Agerpres.

Starul britanic, interpretul unor piese celebre precum “Your Song” şi “Candle in the Wind”, se va afla pe 11 iunie 2022 la Paris La Defense Arena, pentru a susţine ultimul lui concert în Franţa, a anunţat miercuri casa lui de producţie într-un comunicat.

Cântăreţul, în vârstă de 74 de ani, a început turneul lui de adio, intitulat “Farewell Yellow Brick Road”, în anul 2018 şi intenţiona să susţină alte 300 de concerte în următorii trei ani în lumea întreagă, înainte ca aceasta să fie complet bulversată de restricţiile sanitare asociate pandemiei de coronavirus.

Turneul starului britanic va fi reluat în mai 2022 cu un show la Frankfurt şi se va încheia şase luni mai târziu în Los Angeles, după ce va fi traversat Europa, trecând prin oraşe precum Milano, Paris şi Liverpool, înainte de a se îndrepta spre America de Nord. Totodată, Elton John va susţine trei concerte la Paris Bercy – redenumită Accor Arena – pe 10, 12 şi 13 octombrie 2021, care sunt deja sold-out şi care au fost programate iniţial în octombrie 2020.

La sfârşitul acestui turneu de adio, Elton John are programate alte patru concerte în Australia şi Noua Zeelandă la începutul anului 2023.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!