Breaking News

În weekend: Music around the world, un spectacol muzical-coregrafic

MUSIC AROUND THE WORLD este un spectacol muzical-coregrafic, regia muzicală fiind semnată de Călin Ionce, scenografia de Mihai Vălu și coregrafia de Carla Waltner. Spectacolul se joacă la Teatrul Municipal Baia Mare în data de 27 noiembrie de la ora 19.00.

Din distribuție fac parte soliștii: Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Andrei Petruș, Emanuela Dumitran, soprana Cristina Ioan, Grupul Folk Clasic, cu participarea extraordinară a Mariei-Casandra Hauși; instrumentiștii: Petru Damșa, Adam Jenei, Adrian Bogdan, Vasile Pop, Călin Ionce, Marius Sabo; balet: Alina Coteț, Loredana Maghear, Mădălina Mare, Georgiana Felecan, Kovacs Maria, Roxana Florescu, Carla Waltner, George Pop.

Spectacolul ne invită într-o incursiune muzicală pe meridianele muzicii. Hituri, de ieri și de azi, (re)interpretate de soliștii vocali ai secției Revistă și de invitații speciali, soprana Cristina Ioan și Grupul Folk Clasic. Anumite spații geografice au născut la un moment dat cântece și stiluri muzicale ancorate în muzica/ folclorul popoarelor. În acest sens, ne propunem o călătorie muzical-coregrafică în jurul lumii, atingând zone artistice care au devenit repere. Și pentru o ambianță perfectă, noua trupă de balet a teatrului își va face apariția în coregrafii concepute cu grație și sensibilitate.

Spectacolul se joacă la Sala Mare, durează 90 de minute, iar prețul biletului este 20 lei întreg și 10 lei cu reducere.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!