Justin Bieber şi Megan Thee Stallion conduc lista nominalizărilor la premiile MTV Video Music Awards

Cântăreţii Justin Bieber şi Megan Thee Stallion conduc lista nominalizărilor la premiile MTV Video Music Awards (VMA) care se vor decerna pe 12 septembrie la New York, ambii cu posibilităţi de a câştiga trofeele pentru cel mai bun artist al anului şi cel mai bun videoclip, relatează EFE, preluat de Agerpres.

Premiile MTV VMA, care vor recupera căldura publicului într-un ‘show’ cu prezenţă fizică desfăşurat în sala Barclays Center din New York City, au anunţat miercuri nominalizările la cele 14 categorii de “gen neutru”.

Justin Bieber, cu şapte nominalizări, este principalul favorit al acestei ediţii datorită numeroaselor sale colaborări, printre care se evidenţiază “POPSTAR” alături de DJ Khaled şi Drake, în timp ce Megan Thee Stallion, cu şase nominalizări, are la fel de multe şanse cu provocatorul său clip “WAP”, alături de Cardi B. Pe locul doi cu câte cinci nominalizări figurează Billie Eilish, BTS, Doja Cat, Drake, Giveon, Lil Nas X şi debutanta Olivia Rodrigo, urmaţi de 24kGoldn, Cardi B, Dua Lipa şi Taylor Swift, cu câte patru nominalizări fiecare.

La categoria cel mai bun videoclip al anului, pe lângă Bieber şi Megan Thee Stallion, candidează Doja Cat şi SZA cu “Kiss Me More”, Ed Sheeran pentru “‘Bad Habits”, Lil Nas X cu “MONTERO” (Call Me By Your Name) şi The Weeknd cu “Save Your Tears”.

Rivalizează la titlul de cel mai bun artist al anului Justin Bieber, Megan Thee Stallion, Ariana Grande, Doja Cat, Olivia Rodrigo şi Taylor Swift.

Printre artiştii latino se remarcă Bad Bunny, care optează la două premii pentru colaborarea sa cu Jhay Cortez la “Dákiti” şi J Balvin, Dua Lipa şi Tainy pentru “Un Dia” (One Day). Completează categoria ‘Best Latin’ artiştii Rosalia şi Billie Eilish pentru “Lo vas a olvidar”, Shakira şi Black Eyed Peas pentru “Girl Like Me”, Karol G pentru “Bichota” şi Maluma cu “Hawaii”.

În ce priveşte noutăţile, premiile VMA vor include categorii speciale precum “Best Music Video from Home” şi “Best Quarantined Performance”, care au fost incluse în contextul pandemiei de COVID-19, în timp ce se menţine categoria “Video for good” care a fost lansată în 2019.

Începând de ieri, fanii pot vota favoriţii, deşi încă nu au fost anunţate nominalizările la categoriile sociale “Best Group” şi “Summer Song”.

Gala, care va avea loc în sala Barclays Center din Brooklyn, este unul dintre primele evenimente cu public masiv de la redeschiderea oraşului New York şi va fi retransmisă de posturile şi de platformele MTV din întreaga lume, precum şi de alte zeci de canale pentru a ajunge la 400 de milioane de abonaţi.

Gala MTV VMA din 2020 a fost filmată în diferite locaţii din New York, fără public, pentru a fi respectate regulile de distanţare socială. Lady Gaga a fost marea câştigătoare a ediţiei de anul trecut, cu cinci trofee, inclusiv pentru Song Of The Year (Piesa Anului) şi Tricon Award. Artista a purtat ţinute extravagante, la care a asortat măşti ieşite din comun, transmiţând mesaje emoţionante cu prilejul înmânării fiecărui premiu.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!