Petrică și lupul îi așteaptă pe cei mici la Teatrul de Păpuși. Vezi aici, programul Teatrului Municipal Baia Mare

Miercuri, vineri, sâmbătă și duminică băimărenii sunt așteptați la teatru. Petrică și lupul îi așteaptă pe cei mici la o porție de bună dispoziție.

Miercuri, 06 octombrie, de la ora 19.00, vor urca pe scenă Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș și Adriana Covaci în spectacolul EMILIA ÎN TIMP DE PACE ȘI RĂZBOI de Aldo Nicolaj, în regia artistică a lui Radu Dinulescu.

Spectacolul „Emilia în timp de pace și război” este povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 90 minute (fără pauză) /Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Vineri, 08 septembrie, de la ora 19.00, în sala mare a teatrului va avea loc premiera spectacolului ETNO MUSIC SHOW în regia lui Călin Ionce, pregătit de Secția Revistă, cu participarea extraordinară a GRUPULUI IZA. Durata: 90 de minute/Preț:25 de lei.

Sâmbătă, 09 octombrie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși să vizioneze spectacolul PETRICĂ ȘI LUPUL, regia Iulian Bulancea, o misterioasă poveste, imaginată de compozitorul rus Serghei Prokofiev.

Un copil năstrușnic, animale prietenoase, muzica frumoasă si umbre captivante vă invită la aventura copilăriei: cum să-ți învingi frica?

Din distribuție fac parte actorii Iulian Bulancea, Carmen Bulancea, Ruxandra Lăzărescu și Vlad Crișan. Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute / Preț bilet: 7 lei

Duminică, 10 octombrie, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul NEVROZELE SEXUALE ALE PĂRINȚILOR NOȘTRI de Lukas Bärfuss, pentru regia căruia, Tudor Dreve a primit o nominalizare la secțiunea Debut a Galei Premiilor UNITER 2021.

”Mama Dorei decide să îi sisteze medicația fetei cu tulburări de comportament. Cunoașterea de sine începe odată cu trezirea sexualității pentru tânăra Dora. Din acest moment, impulsurile vor răbufni cu intensitate în psihicul ei necenzurat. Dora își va trăi viața condusă de senzații.” (Ana Liliana Ilea)

Din distribuție fac parte actorii Denisa Blag, Sanda Savolszky, Ioan Costin și Dragoș Călin. Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul în sală. Durata: 80 minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Program casierie:
Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00
Duminică 18.00 – 19.00

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 7 lei ( 10 lei premieră) la secția Păpuși , 20 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!