Weekend: Două spectacole pentru pitici pe scena Teatrului de Păpuși băimărean

Elefănțelul cel curios și submarinul galben îi așteaptă pe cei mici, în acest weekend, să li se alăture peripețiilor creionate de autorii  poveștile lor.

Astfel, sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 11.00, la sala Teatrului de Păpuși este programat spectacolul ”Elefănțelul curios”, după Nina Cassian, regia Eugen Câmpeanu.

Elefănțelul din povestea noastră s-a trezit într-o zi cu o nouă curiozitate: ”ce mănâncă crocodilul seara?”, iar pentru a găsi răspunsul la întrebare, acesta a plecat în pădure, pentru a întreba animalele.

Din distribuție fac parte: Irina Oțoiu, Liliana Voș, Vlad Crișan, Ruxandra Lăzărescu, Sonia Codorean, Alin Valentin Albu.
Durata: 60 minute / Preț bilet: 7 lei

Duminică, 18 septembrie, de la ora 11.00, tot la sala Teatrului de Păpuși va avea loc spectacolul ”Submarinul galben”, regia Radu Dinulescu, un spectacol ingenios, format din imagini 3D stereoscopice, dedicat atât copiilor cât și adulților.

Submarinul galben, condus de puștiul care vizita un muzeu de relicve culturale ale secolului XX, ajunge într-un univers virtual, construit de imagini în compunere permanentă prin metoda fractalilor. Acesta pătrunde în spații necunoscute, fie ademenitoare, ostile sau fermecătoare, care îl trimit într-un periplu de aventuri amuzante, înfricoșătoare sau… cuceritoare.

Din distribuție fac parte actorii: Carmen Bulancea, Iulian Bulancea, Camelia Blidar Strat. Durata spectacolului este de 60 minute / Preț bilet: 7 lei

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!