Astăzi: Protest spontan al transportatorilor pe Bulevardul Unirii din Baia Mare

Surse apropiate au declarat pentru Ziarul de Maramureș că în această dimineață transportatorii se vor aduna într-un protest spontan în fața Catedralei de pe Bulevardul Unirii din Baia Mare. Convoiul se va îndrepta spre Italsofa, apoi pe strada Europa, Recea, Satulung și retur.

Transportatorii sunt nemulțumiți de creșterea prețului la carburanți, criza polițelor RCA și carantinarea șoferilor profesioniști etc. Autoritățile vor fi la fața locului pentru fluidizarea circulației, dar și pentru asigurarea măsurilor de ordine publică.

Vă reamintim faptul că, tot astăzi, de la ora 10.00, CARTEL ALFA Maramureș va protesta în fața Prefecturii Maramureș printre revendicări numărându-se și stoparea creșterii tarifului la energia electrică, pensii echitabile, neacordarea drepturilor salariale asistenților personali, dar și pentru retragerea proiectelor de lege privind vaccinarea obligatorie care încalcă prevederile stipulate în Codul Muncii.

Revenim cu detalii pe aceste subiecte în cadrul Live-ului pe care-l vom transmite de la ora 10.00 din fața prefecturii Maramureș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!