Deputat Gheorghe Șimon (PSD): „Actualul Parlament nu mai răspunde voinței populare” - Ziarul de Maramures

Deputat Gheorghe Șimon (PSD): „Actualul Parlament nu mai răspunde voinței populare”

„Actualul Parlament nu mai răspunde voinței populare”, consideră deputatul social-democrat Gheorghe Șimon. Demnitarul susține că partidul pe care-l reprezintă  ”nu va susține niciun guvern condus de PNL sau de USR+”.

„Au trecut abia patru luni de la alegerile parlamentare, dar actualul Guvern format în jurul partidelor de dreapta demonstrează că nu are nimic de-a face cu voința populară, că dorința românilor care a participat la vot nu mai contează. PSD nu va susține din Parlament niciun guvern minoritar PNL-UDMR și nici unul format în jurul USR-Plus. PSD exclude categoric orice scenariu de acest fel. PSD nu va susține niciun guvern condus de PNL sau de USR+. Iohannis și cele trei partide care au pierdut alegerile sunt responsabile de criza pe care au creat-o”, spune Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Potrivit declarațiilor lui Șimon, președintele Klaus Iohannis ar trebui să medieze o înțelegere între partidele aflate la putere și PSD, câștigătorul „de facto” al alegerilor din Decembrie 2020 pentru ca la Sănătate, un domeniu esențial pentru români în această perioadă, ar trebui numită o persoană competentă, stabilă și capabilă să facă față provocărilor prin care trece întreaga omenire. „PSD nu se va amesteca în acest circ penibil, pentru că, așa cum spune un proverb românesc, „dacă te amesteci cu tărâțele, te mănâncă porcii”.

Iohannis ar fi trebui să țină cont de faptul că PSD a câștigat alegerile și să accepte propunerea PSD de premier în persoana doctorului Alexandru Rafila, care era cea mai potrivită pentru actualul context în care se află România. Dacă Iohannis nu e în stare să își facă treaba de mediator, singura soluție este să ne întoarcem la popor prin ALEGERI ANTICIPATE, pentru că actualul Parlament nu mai răspunde voinței populare, așa cum spunea chiar Iohannis anul trecut, iar românii s-au lămurit cât de nocive sunt PNL și USR+ pentru întreaga societate”, a mai spus deputatul Gheorghe Șimon.

Cabinet Parlamentar

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!