44 de comune și zece orașe din județ au finanțarea asigurată prin PNRR pentru dotarea unităților de învățământ - Ziarul de Maramures

Breaking News

44 de comune și zece orașe din județ au finanțarea asigurată prin PNRR pentru dotarea unităților de învățământ

Proiecte în valoare de peste 108 milioane lei, bani provenind din PNRR, vor fi implementate pentru dezvoltarea infrastructurii unităților școlare din județul Maramureș. 44 de comune și zece orașe din județ au finanțarea asigurată prin PNRR pentru dotarea unităților de învățământ, transmite deputatul liberal Călin Bota.

Președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan, a semnat, împreună cu ministrul Educației Ligia Deca, contractul de finanțare a proiectului prin care sunt modernizate atât școlile speciale din județ, cât și unitățile de învățământ preuniversitar și unitățile conexe, care se află în subordinea Consiliului Județean Maramureș. De asemenea, alte 44 de comune și 10 orașe din județ au finanțarea asigurată prin PNRR pentru dotarea unităților de învățământ pe care le au în subordine.

Valoarea totală a acestor proiecte este de peste 108 milioane lei, bani care vor fi investiți în dezvoltarea infrastructurii unităților școlare din Maramureș.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș: ”Îl felicit pe președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan, pentru implicare. Totodată îi felicit și pe primarii care susțin dezvoltarea comunităților cu bani europeni și mulțumiri ministrului educației pentru susținerea proiectelor de modernizare a învățământului maramureșean. Țin să precizez că proiectele vor fi implementate pentru dezvoltarea infrastructurii unităților școlare din județul Maramureș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!