87 de noi proiecte finanțate prin PNRR - Ziarul de Maramures

87 de noi proiecte finanțate prin PNRR

 Ministerul Dezvoltării finanțează 87 de noi investiții, în 46 de localități din România, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – anunță ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

Proiectele, în valoare totală de 547.737.604,66 de lei, au fost depuse în cadrul celei de-a doua runde de atragere de fonduri pe componentele C5 – Valul Renovării și C10 – Fondul Local din PNRR.

Astfel, pentru Valul Renovării, au fost aprobate 62 de noi proiecte, în valoare totală de 453.620.037,37 lei, depuse de 31 de autorități locale, pentru consolidarea seismică și renovarea energetică a unor instituții publice și a unor clădiri rezidențiale multifamiliale.

Pentru Fondul Local, au fost aprobate 25 de noi proiecte, în valoare totală de 94.117.567,29 lei, depuse de 15 autorități locale, pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a unor clădiri publice și asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziționarea unor sisteme de monitorizare și siguranță a spațiului public, a unor sisteme inteligente de management urban/local a unor mijloace de transport nepoluante.

Lista proiectelor finanțate este disponibilă la secțiunea Dezvoltare teritorială, subsecțiunea PNRR – Planul Național de Redresare și Reziliență a paginii Ministerului Dezvoltării: https://www.mdlpa.ro/pages/pnrr

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!