Constanţa: 27 de persoane evacuate dintr-un hotel din Mamaia, după ce s-a declanşat alarma de incendiu - Ziarul de Maramures

Constanţa: 27 de persoane evacuate dintr-un hotel din Mamaia, după ce s-a declanşat alarma de incendiu

Un număr de 27 de persoane au fost evacuate dintr-un hotel din staţiunea Mamaia, în noaptea de duminică spre luni, după ce s-a declanşat alarma de incendiu într-un apartament, simţindu-se miros de fum, scrie AGERPRES.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” a informat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, la hotelul Riva din staţiunea Mamaia, fiind mobilizate trei autospeciale de stingere incendii cu apă şi spumă, o autoscară, o autospecială pentru descarcerare şi alta pentru transport victime multiple, precum şi un echipaj SMURD.

În hotel, care are 21 de camere, erau cazate 27 de persoane, 22 de adulţi şi cinci copii, acestea fiind evacuate de către echipajele ISU. Alarma de incendiu s-a declanşat într-un apartament al hotelului, se simţea miros de fum, dar nu se vedea nicio flacără.

„Au fost verificate camerele, nu a fost găsită sursă de foc. Nu au fost persoane care să necesite îngrijiri medicale sau transport la spital”, a mai informat ISU „Dobrogea”.

Foto: Antena3 CNN

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!