Doi cetățeni din Eritreea depistaţi la frontiera de nord a țării

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au depistat la frontieră, doi cetățeni din Eritreea care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România cu scopul de a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus au desfăşurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de competență.

Iulia Stan, purtător de cuvânt ITPF Sighetu Marmației: ”Polițiștii de frontieră au depistat pe raza localităţii Suceviţa, judeţul Suceava, doi cetățeni străini care se deplasau pe jos şi care nu-şi justificau prezenţa în zona respectivă. Cei doi cetăţeni străini au fost conduşi de poliţiştii de frontieră la sediul sectorului, unde în cadrul verificărilor preliminare s-a stabilit faptul că sunt din Eritreea, în vârstă de 29, respectiv 22 ani şi că au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.”

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în continuare urmează a fi luate măsurile legale ce se impun.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!