Și-a exploatat sexual soția în diasporă - Ziarul de Maramures

Și-a exploatat sexual soția în diasporă

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești au pus în aplicare ieri un mandat de aducere , într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

S-a reținut faptul că, în perioada 2016 – februarie 2024, un inculpat a exploatat sexual o persoană vătămată (soția), pe care a transportat-o în diverse locații din Marea Britanie, Italia și Germania, prin acte de violență fizică și psihică obligând-o să practice prostituția în folosul său material.

În urma refuzului victimei de a continua, inculpatul a proferat amenințări, inclusiv cu moartea, la adresa fiului lor minor care se afla împreună cu el, dar și a persoanei vătămate, în scopul de a o determina să revină asupra deciziei.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, la data de 20.02.2024, inculpatul a fost depistat într-un imobil din municipiul Câmpulung, unde se afla împreună cu minorul.

Față de acesta, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea, urmând să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș cu propunerea de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Minorul a fost preluat de către DGASPC Argeș.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale Argeș și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!