Călin Bota: Suntem deciși să nu girăm prin votul consilierilor municipali liberali demersuri ale executivului băimărean care nu au legătură cu interesele cetățenilor și ale orașului - Ziarul de Maramures

Călin Bota: Suntem deciși să nu girăm prin votul consilierilor municipali liberali demersuri ale executivului băimărean care nu au legătură cu interesele cetățenilor și ale orașului

Vom continua să muncim pentru interesele băimărenilor, așa cum ne-am angajat în fața cetățenilor

Votul de ieri din cadrul Consiliului Local Baia Bare a confirmat menținerea majorității care a blocat în ultimii ani dezvoltarea municipiului și creșterea calității vieții băimărenilor.

Așa cum a anunțat public, Partidul Național Liberal, prin consilierii municipali, a votat pentru schimbare la nivelul executivului băimărean dar, din păcate, majoritatea a susținut menținerea în funcția de viceprimar cu atribuții de primar interimar a lui Doru Dancuş, autoproclamat public locotenentul lui Cătălin Cherecheş.

În urma acestui vot, PNL va continua să facă opoziție constructivă la nivelul Consiliului Local, susținând proiectele care vizează dezvoltarea orașului și asigurarea unor condiții decente de trai pentru băimăreni.

„Vom continua să muncim pentru interesele băimărenilor, așa cum ne-am angajat în fața cetățenilor, și suntem deciși să nu girăm prin votul consilierilor municipali liberali demersuri ale executivului băimărean care nu au legătură cu interesele cetățenilor și ale orașului. Toți cei cinci consilieri liberali prezenți la ședința Consiliului Local au votat conform deciziei Biroului Politic Județean al partidului, pentru schimbarea de care orașul are nevoie.Este regretabil însă că unii consilieri locali sunt ghidați strict de interese personale, una clamând în spațiul public, alta votând în Consiliul Local”, a transmis președintele PNL Baia Mare, deputatul Călin Bota.

Președintele PNL Baia Mare consideră că Baia Mare are nevoie de schimbare, de implementarea unor proiecte care să ducă la dezvoltarea orașului și la creșterea nivelului de trai al băimărenilor.

„Prin intermediul consilierilor municipali liberali, vom veghea la corectitudinea deciziilor administrației locale și vom monitoriza proiectele aflate în lucru, precum și cheltuirea banilor publici”, a precizat Călin Bota.

Biroul de presă PNL Baia Mare

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!