Căminul Cultural din Lăpuș va fi inaugurat luna aceasta, a anunțat senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș - Ziarul de Maramures

Căminul Cultural din Lăpuș va fi inaugurat luna aceasta, a anunțat senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș

Demnitarul liberal a făcut anunțul chiar pe pagina sa, de Facebook după ce a vizitat căminul împreună cu prefectul județului Maramureș, Rudolf Stauder.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PLN Maramureș: ”Proiectul de reabilitare a căminului cultural din Lăpuș, va oferi cetățenilor comunei un spațiu dotat corespunzător, în care vor fi organizate evenimentele publice ale comunității. Împreună cu prefectul județului Maramureș, Rudolf Stauder, am văzut cum se lucrează la finalizarea acestui obiectiv de investiții care va fi inaugurat chiar luna aceasta, prin organizarea primului eveniment al comunei. Primarul comunei Lăpuș, colega mea Cristina Buda, merită toată aprecierea pentru implicarea sa și pentru devotamentul față de comunitatea din care face parte, realizând multe proiecte de care oamenii au nevoie.”

Sunt mândru de colega mea și o voi susține în fiecare proiect de dezvoltare a comunei Lăpuș, a mai adăugat senatorul liberal.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!