Costel Pîrvănoiu candidează pentru funcția de primar al Municipiului Baia Mare - Ziarul de Maramures

Costel Pîrvănoiu candidează pentru funcția de primar al Municipiului Baia Mare

Costel Pîrvănoiu este candidatul AUR Maramureș

Discutii interesante la ALTERNATIVE, legate de problemele cu care se confrunta Municipiul Baia Mare si viziunea dlui Pîrvănoiu cu privire la solutionarea acestora.

Costel Pîrvănoiu este candidatul AUR Maramureș pentru funcția de primar al Municipiului Baia Mare. Costel Pîrvănoiu este economist și este căsătorit cu Marga Pîrvănoiu, medic primar-șef secție neonatologie la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. Cei doi s-au cunoscut în București, în timpul facultății. În urmă cu 28 de ani, au decis să rămână în Municipiul Baia Mare unde și-au clădit familia și cariera profesională.

Costel Pîrvănoiu, candidat AUR Maramureș: ”Eu cred că Dumnezeu a rânduit așa lucrurile. Împreună cu soția mea am adus un plus valoare comunității noastre. Doamna mea, este aducător de vieți, este un medic care empatizează cu copiii și este iubită și de părinți și de copii. (…)” DETALII SUS ÎN VIDEO!

Costel Pîrvănoiu, candidat AUR Maramureș: ”Îmi doresc să candidez pentru a schimba viața noastră. Consider că Baia Mare merge pe un drum greșit. (…) Fac echipă cu deputatul Darius Pop, care candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș. Aș putea spune că este tinerețea lui, cu experiența mea de viață.” DETALII SUS ÎN VIDEO!

Teme atinse:

🟦Atragerea de investitori si importanta proiectelor pe fonduri europene;

🟩Usi deschise pentru cetateni la Primaria Municipiului Baia Mare;

🟧Revitalizarea fostului Cinema Dacia;

🟦Piața Izvoarele;

🙂Prezentarea candidatului si cateva detalii legat de familie, credinta si pregatire;

Eleganta, dinamica, umor, experienta, bun simt, cunoastere, tact parte din calitătile candidatului Costel Pîrvănoiu. Vă invităm să urmariți emisiunea și să-l descoperiti pe Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR Maramureș!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!