Cristian Niculescu Țagarlaș, senator: Sunt onorat să fac parte din această instituție venerabilă și să contribui la promovarea intereselor cetățenilor - Ziarul de Maramures

Breaking News

Cristian Niculescu Țagarlaș, senator: Sunt onorat să fac parte din această instituție venerabilă și să contribui la promovarea intereselor cetățenilor

Cristian Niculescu Țagarlaș, președintele Comisiei Juridice din Senatul României: Astăzi e o zi specială! Sărbătorim 160 de ani de la înființarea Senatului României, o instituție esențială pentru democrația noastră. Fondat în 1864 prin plebiscitul domnitorului Cuza, Senatul a devenit un pilon al democrației noastre.

De-a lungul timpului, Senatul a fost o voce puternică în apărarea democrației și în crearea legilor care ne guvernează astăzi. Desființat de comuniști în ‘46, a renăscut după Revoluția din ‘89, continuând să lupte pentru democrația românească.

Ca senator aflat la primul meu mandat, sunt onorat să fac parte din această instituție venerabilă și să contribui la promovarea intereselor cetățenilor și la dezvoltarea României.

De la începutul activității mele în Senatul României, am inițiat 150 de propuneri legislative și am reprezentat România în numeroase acțiuni internaționale, în calitate de membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Toată activitatea mea este dedicată apărării valorilor democrației și reprezentării cu cinste a intereselor și aspirațiilor cetățenilor.

Îmi doresc ca împreună să construim un viitor mai bun pentru România, bazat pe transparență, responsabilitate și respect pentru valorile democratice.

La mulți ani Senatului României!

Cristian Niculescu Țagarlaș, senator PNL Maramures

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!