Dan Ivan: Ce datorii mai are de recuperat România? Vezi aici, lista țărilor și sumele restante înainte de 31 decembrie 1989 - Ziarul de Maramures

Breaking News

Dan Ivan: Ce datorii mai are de recuperat România? Vezi aici, lista țărilor și sumele restante înainte de 31 decembrie 1989

Lista neagră a datornicilor României însumează 13 state. Irak, Sudan, Libia, Cuba, Somalia, Tanzania ar trebui să returneze țării noastre sume importante de bani.

Senatorul Dan Ivan, în ședința Biroului Permanent al Senatului, a aprobat raportul care vizează creanțele datorate României de către aceste țări. Demnitarul, într-o postare făcută pe o rețea de socializarea, spune că acești bani provin din activități de export, cooperare economică internaţională şi alte acţiuni externe, derulate înainte de 31 decembrie 1989.

Dan Ivan, senator: ”În ședința de ieri, a Biroului Permanent al Senatului am aprobat transmiterea spre informare către comisiile de specialitate a raportului privind creanţele României la 30 iunie 2020 provenite din activitatea de export, cooperare economică internaţională şi alte acţiuni externe, derulate înainte de 31 decembrie 1989. Sunt țări de la care am reușit recuperarea parțială a datoriei și care plătesc eșalonat anumite sume, dar sunt și situații în care există blocaje.”

Foto: Dan Ivan-FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!