Senatorul Cristian Niculescu Țăgârlaș susține digitalizarea instituțiilor statului - Ziarul de Maramures

Senatorul Cristian Niculescu Țăgârlaș susține digitalizarea instituțiilor statului

Cristian Niculescu Țăgârlaș susține modificarea Regulamentului Senatului, care prevede ca propunerile și proiectele legislative, interpelările și întrebările să fie depuse în format electronic. Senatorul consider că este un prim pas pentru digitalizarea activității din Senatul României, dar și pentru simplificarea procesului legislativ.

Cristian Niculescu Țăgârlaș, senator: ”Am semnat inițiativa colegei mele, doamna Alina Gorghiu, senator PNL, pentru modificarea Regulamentului Senatului, care prevede ca propunerile și proiectele legislative, interpelările și întrebările să fie depuse în format electronic. Consider că acest proiect reprezintă un prim pas important pentru digitalizarea activității din Senatul României și pentru simplificarea procesului legislativ.”

Demnitarul a mai precizat faptul că, în calitate de senator, va susține toate propunerile legislative care au ca obiective digitalizarea instituțiilor statului și simplificarea interacțiunii dintre cetățeni și administrația centrală și cea locală.

Foto: Cristian Niculescu Țăgârlaș-FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!