De luni, la sediul PSD Maramureș se deschide punct de colectare a donațiilor. Zetea cere primarilor PSD să se implice - Ziarul de Maramures

De luni, la sediul PSD Maramureș se deschide punct de colectare a donațiilor. Zetea cere primarilor PSD să se implice

De luni, 28 februarie, de la ora 10.00, la sediul PSD Maramureș, situat pe Bulevardul București din Baia Mare se deschide punct de colectare a donațiilor, a transmis astăzi, 27 februarie, PSD Maramureș.

Astfel, cetățenii care doresc să vină în sprijinul ucrainenilor pot să ducă la sediul PSD Maramureș ceea ce doresc să doneze.

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș: ”La sediul PSD Maramureș din Baia Mare, dar și la sediile locale ale filialei județene vor fi deschise puncte de colectare unde pot fi donate alimente neperisabile, articole de îmbrăcăminte, de uz sanitar, paturi și perne, jucării de pluș sau alte jucării în stare bună pentru micuții ucraineni fugiți din fața armelor. Toate acesta ajutoare urmează să fie dirijate, ulterior, spre centrele de colectare din județ, în funcție de indicațiile pe care le va transmite Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș sau la solicitarea primăriilor care găzduiesc refugiați și au nevoie de sprijinul nostru.”

Mai mult, deputatul PSD Maramureș face un apel la primarii sociali-democrați din județ.

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș: ”Clipele de teroare prin care trece statul vecin și durerea refugiaților care caută ajutor în România nu pot fi ignorate. Este momentul să ne arătăm solidaritatea față de poporul ucrainean greu încercat și să venim atât în sprijinul celor care caută scăpare în România, cât și în ajutorul celor care luptă pe front. Vin cu rugămintea spre liderii PSD din județul Maramureș dar și spre primarii social-democrați să transmită acest mesaj în fiecare comunitate și să stabilească un loc pentru depozitarea ajutoarelor pe care cetățenii Maramureșului vor să le doneze prietenilor noștri ucraineni. Să fim solidari cu suferința vecinilor noștri și să dovedim, încă o dată, că Maramureșul întinde o mână de ajutor celor aflați în situație critică!”

Sursa foto: Sighet247

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!