Deputatul Darius Pop candidează pentru un nou mandat. Maramureșenii sunt invitați să susțină candidatura demnitarului - Ziarul de Maramures

Deputatul Darius Pop candidează pentru un nou mandat. Maramureșenii sunt invitați să susțină candidatura demnitarului

Dragi maramureșeni,

Sunt Darius Pop, deputat AUR de Maramureș, și în acești patru ani de mandat am fost alături de voi în fiecare provocare, atât în Parlament cât și pe teren. Am luptat cu hotărâre împotriva abuzurilor din timpul pandemiei și am fost mereu vocea voastră atunci când drepturile noastre au fost încălcate. Am apărat valorile noastre naționale și am susținut constant interesele Maramureșului la București, promovând proiecte care să dezvolte această zonă bogată în tradiții și oameni muncitori.

Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de unitate și implicare pentru a ne recâștiga țara și demnitatea. Vă îndemn să vă alăturați luptei pentru un Maramureș și o Românie puternice, semnând pentru susținerea candidaturii mele și ieșind la vot. Împreună putem aduce schimbarea pe care o dorim și putem construi un viitor mai bun pentru noi și copiii noștri.

Vă invit să mă contactați, pentru că doar împreună, cu voința fiecăruia dintre noi, putem reuși! E timpul să ne recăpătăm țara înapoi, e timpul să ne facem vocea auzită!

Cu respect și încredere,
Darius Pop
Deputat AUR de Maramureș

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!