Deputatul Darius Pop, face un apel și roagă părinții elevilor navetiști să se adresesze filialelor AUR pentru sprijin juridic - Ziarul de Maramures

Breaking News

Deputatul Darius Pop, face un apel și roagă părinții elevilor navetiști să se adresesze filialelor AUR pentru sprijin juridic

”La trei luni de la publicarea Legii Educației Nr. 198/2023, în Monitorul Oficial, efectele ei sunt resimțite din plin de portofelele părinților ai căror copii sunt obligați să facă naveta zilnic a ajunge la școală”, precizează deputatul AUR Maramureș, Darius Pop.

Potrivit Constituției României, dar și a legii mai sus menționate, în țara noastră întregul proces de învățământ obligatoriu este gratuit. Cu toate acestea, în a doua luna de la începerea anului școlar 2023-2024, părinții trebuie să facă din nou sacrificiul financiar pentru a-și trimite copiii la școală respectiv au plătit biletele și abonamentele emise de transportatori, a punctat demnitarul.

Sumele deja plătite de părinți nu mai pot fi decontate, întrucât potrivit Hotărârii de Guvern Nr. 810 … DETALII jos in VIDEO!

Deputatul AUR, Darius Pop, face un apel și roagă părinții să se adresesze filialelor AUR pentru a primi sprijin juridic în vederea recuperării banilor.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!