Gabriel Zetea, deputat: ”Măsuri pentru oameni. Scăderea accizei la carburanți” - Ziarul de Maramures

Gabriel Zetea, deputat: ”Măsuri pentru oameni. Scăderea accizei la carburanți”

Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea spune că social-democrații au intrat la guvernare pentru a veni în sprijinul cetățenilor. Astfel, coaliția a acceptat scăderea accizei la carburanți.

Această scădere care va fi implementată pe o perioadă de 6 luni și va duce la scăderea prețului de la pompă cu peste 1 leu, a mai transmis parlamentarul.

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș: ”PSD a intrat la guvernare pentru a veni în sprijinul românilor. Una dintre deciziile propuse de PSD și acceptate în cadrul coaliției la guvernare a fost scăderea accizei la carburanți pentru o perioadă de șașe luni de zile, ceea ce va reduce prețul la pompă cu peste 1 leu. Unii le spun măsuri populiste, noi spunem că sunt MĂSURI PENTRU OAMENI! Am venit la guvernare să luăm măsuri care să protejeze populația și firmele românești de impactul crizei energetice. Acesta este doar una dintre deciziile care vor constitui pachetul major de soluții ce au ca scop reducerea facturilor energetice și calmarea puseului inflaționist manifestat la acest început de an.”

Demnitarul a subliniat faptul că este imperios necesară o intervenție a guvernului pentru reglementarea prețurilor la energie.

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș: ”PSD consideră că este necesară o intervenție a guvernului pentru reglementarea prețurilor la energie, cel puțin pentru consumatorii casnici și pentru infrastructura critică: școli, spitale, instituții și IMM-uri. Doar reducerea unor taxe NU REZOLVĂ cauza principală a creșterii prețurilor din domeniul energiei, respectiv liberalizarea haotică a pieței, fără a exista condiții de competiție reală. Ministrul Energiei Virgil Popescu trebuie să vină cu SOLUȚIILE în cel mai scurt timp.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!