Deputatul Gabriel Zetea a fost ales chestor al Biroului Permanent din Camera Deputaților - Ziarul de Maramures

Breaking News

Deputatul Gabriel Zetea a fost ales chestor al Biroului Permanent din Camera Deputaților

Camera Deputaților a votat luni, 4 septembrie 2023, la începutul acestei sesiuni parlamentare, noii vicepreședinți, secretari și chestori din Biroul Permanent. Lista a fost adoptată cu 211 de voturi „pentru”, 38 de voturi „împotrivă” și cinci abțineri.

Grupul parlamentar PSD va fi reprezentat de doi vicepreședinți, un secretar și doi chestori, o poziție de chestor fiind obținută de parlamentarul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

”Le mulțumesc colegilor din Partidul Social Democrat pentru încrederea pe care mi-au acordat-o în această sesiune parlamentară și voi face tot ce stă în puterile mele pentru a lua cele mai bune decizii în această funcție onorantă. Suntem în fața unei perioade extrem de solicitante, pentru că avem de aprobat și de revizuit legi care să aducă o viață mai bună pentru toți cetățenii României. Avem de depășit multe provocări dar am convingerea că, la fel ca și până acum, vom găsi cele mai bune căi pentru a comunica atât în interiorul coaliției, cât și cu colegii din opoziție, dorința tuturor fiind aceea de a oferi un trai mai bun pentru toți românii. În continuare, voi munci alături de colegii mei parlamentari de Maramureș, senatorul PSD Sorin Vlașin și deputatul Gheorghe Șimon pentru a obține cât mai multe fonduri și proiecte benefice care să fie în folosul celor care ne-au învestit cu încrederea și votul lor”, a declarat deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Din partea PSD, vicepreședinți ai Camerei Deputaților au fost aleși Alfred Simonis, care deține și funcția de președinte interimar și Daniel Suciu, în timp ce Alexandra Presusa va fi secretar, iar chestori sunt deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea și deputatul Marius Mărgărit.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!