Drumurile expres Baia Mare-Satu Mare și Baia Mare-Jibou deocamdată nu se vor reabilita. Amendamentul deputatului Gabriel Zetea a fost respins - Ziarul de Maramures

Drumurile expres Baia Mare-Satu Mare și Baia Mare-Jibou deocamdată nu se vor reabilita. Amendamentul deputatului Gabriel Zetea a fost respins

Deputatul Gabriel Zetea susține că nu sunt bani, pentru că nu se dorește realizarea reabilitării drumurilor expres Baia Mare – Satu Mare și Baia Mare – Jibou. Tot parlamentarul punctează faptul că amendamentul depus la Legea Bugetului de Stat a fost respins la o diferență de 66 de voturi.

Zetea a precizat, într-o postare făcută pe Facebook, că toți parlamentarii, care au fost pe liste, în ultimii 20 de ani s-au lăudat cu realizarea acestor două drumuri expres însă nu s-a materializat.

Gabriel Zetea, deputat de Maramureș: ”Peneliștii s-au lăudat în campania locală și în cea parlamentară că au banii pentru studiile de fezabilitate în vederea reabilitării drumurilor expres Baia Mare – Satu Mare și Baia Mare – Jibou. Reabilitarea drumului care leagă municiului reședință de județ Baia Mare de municipiul Satu Mare este un proiect cu care s-au lăudat toți politicienii ultimilor 20 de ani. Și Ludovic Orban, fost premier al României și politician de 30 de ani a dat asigurări, în vremea în care era ministru al Transporturilor că vor fi bani pentru acest drum. Ei bine, NU SUNT BANI pentru că NU VOR SĂ FIE BANI!”

Amendamentul depus de demnitar a fost respins, acesta reușind totuși să adune 130 de voturi favorabile.

Gabriel Zetea: ”Am susținut în plenul Camerei Deputaților, la dezbaterea pe Legea Bugetului de Stat, relocarea din fondul de rezervă al Guvernului și din fondurile Ministerului Finanțelor Publice a sumei de 15 milioane de lei pentru finanțarea drumului expres Baia Mare – Satu Mare. Cu 196 de voturi ÎMPOTRIVĂ și 130 de voturi PENTRU, amendamentul pe care l-am depus a fost respins. Mă aștept ca maramureșenii care și-au pus încrederea în cei care s-au angajat să ”dezvolte Maramureșul” să le pună câteva întrebări aplicate politicienilor care i-au mințit fără nicio jenă în ultimul an!”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!