Eurodeputatul Carmen Avram la o discuție ”față în față” cu doamnele din OFSD Baia Mare - Ziarul de Maramures

Eurodeputatul Carmen Avram la o discuție ”față în față” cu doamnele din OFSD Baia Mare

Joi, 5 mai 2022, la sediul PSD Maramureș, doamnele social-democrate din Baia Mare, președinte Liliana Moga, s-au întâlnit în ședință pentru a dezbate acțiunile pe care le vor organiza cu ocazia Zilei Europei pe care o aniversăm în 9 mai, dar și pentru a transmite: ”Bun venit!” celor mai noi membre.

Cu ajutorul conexiunii prin internet, la întâlnirea cu OFSD Baia Mare au participat și eurodeputatul PSD cu rădăcini în Vișeu de Sus, Maramureș, Carmen Avram, dar și consilierul politic pe lângă Parlamentul European, Codruța Filip, o altă maramureșeancă din Țara Lăpușului. Alături de consilierul județean Liliana Moga, în prezidiu s-au mai aflat președintele PSD Maramureș, deputatul Gabriel Zetea, dar și primarul comunei Cupșeni, Lucia Chermezan.

Discuțiile interactive care au avut loc între europarlamentarul Carmen Avram și toți cei prezenți la ședință s-au purtat sub egida ”Față în față cu eurodeputatul meu”. Așa cum a precizat și Codruța Filip, acest schimb de informații a urmărit apropierea Maramureșului de Bruxelles, dar și reprezentarea tot mai bună a maramureșenilor în capitala Europei. ” Prioritățile energetice, de hrană, de identificare a avantajelor competitive, de sprijinire a țăranilor sunt câteva dintre elementele menționate. Să avansăm! Maramureșul trebuie să fie Emilia-Romagna a României!”, a subliniat Codruța Filip.

Și președintele PSD Maramureș, deputatul Gabriel Zetea a transmis aprecierile sale pentru reușita acestei întâlniri și le-a asigurat pe reprezentantele OFSD Baia Mare că le va fi alături în toate acțiunile viitoare, așa cum a fost și până în prezent.

Președintele OFSD Baia Mare, Liliana Moga a precizat că fiecare întâlnire a a doamnelor social-democrate este specială, pentru că bucuria întâlnirii este aceeași de fiecare dată. Ședința de joi, însă, a avut un caracter aparte, tocmai pentru că la discuții au participat eurodeputatul Carmen Avram, consilierul politic pe lângă Parlamentul European, Codruța Filip, deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea și primarul comunei Cupșeni, Lucia Chermezan.

”Distanța între Baia Mare și Bruxelles nu a mai existat în momentul în care cele două invitate au intrat în dialog cu membrele OFSD Baia Mare și cu toți cei prezenți, iar aproape două ore s-au scurs pe nesimțite. M-am bucurat să vad atât de multe colege și prietene dragi care au dialogat față în față cu eurodeputatul nostru de Maramureș și, mai ales, m-a bucurat deschiderea de care Carmen Avram și Codruța Filip au dat dovadă pe tot parcursul întâlnirii. Le-am invitat să revină cât mai curând în Maramureș, pentru ca această discuție să o putem continuă aici, acasă. Nu în ultimul rând, îi mulțumesc deputatului Gabriel Zetea că ne onorează la fiecare întâlnire, aducându-ne cele mai proaspete înformații din Parlamentul României, dar și pentru susținerea nemijlocită pe care ne-o arată necontenit, în calitate de președinte al PSD Maramureș. Lucrurile bune se pot face doar în echipă, iar OFSD Baia Mare are cea mai frumoasă, puternică și unită echipă”, a conchis consilierul județean Liliana Moga, președinte OFSD Baia Mare.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!