(FOTO)Cătălin Drulă, președinte USR: "Construim schimbarea. România 2024" - Ziarul de Maramures

(FOTO)Cătălin Drulă, președinte USR: „Construim schimbarea. România 2024”

Congresul Uniunii Salvați România (USR) a reunit sâmbătă, 18 iunie, în capitala țării, peste 800 de membri din întreaga țară. Din Maramureș au fost prezenți Radu Trufan, Cristian Brian, Sorin Ilieș, Bogdan Zaharia, Adrian Pop, Vasile Weisenbacher, Iuliu Colcer, Nicolaie Suciu Pop, Alexa Chifa, Bogdan Blidar, Raul Câmpian, Grigore Coman, Ștefan Raul Ciprian și Alexa Semeniuc.

Cătălin Drulă, președintele USR, își asumă zece angajamente pentru ca România să se alinieze standardelor țărilor civilizate din Uniunea Europeană. Printre acestea se numără desființarea pensiilor speciale, eliminarea privilegiilor pe care unii și alții s-au obișnuit să le aibă de-a lungul anilor, regionalizarea, angajați ai instituțiilor statului care să lucreze în beneficiul oamenilor, protejarea românilor indiferent dacă se află în țară sau în străinătate. Drumul euro-atlantic al României trebuie să continue, astfel încât țara noastră să devină parte a spațiului Schengen, să se asigure răsplata corectă a muncii cinstite, să se cheltuiască banii publici pe proiecte care să aducă bunăstare românilor și nu îmbogățirea baronilor locali.

De asemenea, se dorește asigurarea independenței energetice, protejarea mediului înconjurător, a pădurilor, accesul nediscriminatoriu la educație pentru toți copiii, precum și predictibilitatea fiscală și ușurința în desfășurarea afacerilor în România.

Pentru a atinge aceste obiective, USR va deschide ușa tuturor reprezentanților partenerilor care doresc cu adevărat o schimbare. Acesta este drumul pe care trebuie să-l urmăm pentru ca românii să aibă șansa unui mediu sănătos și un viitor european. Este singura alternativă de dreapta pe care Cătălin Drulă trebuie să o asigure în colaborare cu toate partidele politice deschise la formarea unei țări puternice și a unei Românii respectate.

USR alături de români, pentru România!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!