(VIDEO)George Simion și Cristian Terheș, prezenți la evenimentul organizat de AUR Maramureș - Ziarul de Maramures

(VIDEO)George Simion și Cristian Terheș, prezenți la evenimentul organizat de AUR Maramureș

Presedintele AUR, George Simion și europarlamentarul Cristian Terheș au fost prezenți sâmbătă, 1 iulie, în municipiul Baia Mare pentru lansarea PROGRAMULUI DE GUVERNARE ”AUR în 15 puncte”.

De la pupitrul aflat pe scena sălii Filadelfia a firmei ATP EXODUS, au luat cuvântul președintele AUR George Simion, europarlamentarul Cristian Terheș, senatorul Claudiu Târziu, prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea, conf. dr. Avram Fițiu și deputatul Darius Pop, președintele AUR Maramureș. Evenimentul a fost coordonat de Ramona Ioana Bruynseels.

Sala a fost arhiplină, fiind prezente peste 800 de persoane. Deschiderea evenimentului a fost făcută de Ramona Ioana Bruynseels.

Ramona Ioana Bruynseels, coordonator AUR: ”Suntem onorați să petrecem această după-masă alături de dumneavoastră și îi felicităm pe colegii noștri care coordonează AUR la nivel județean, pe Darius Pop și echipa, pentru faptul că sunteți alături de noi în număr atât de mare. (…)România se află într-un moment extrem de sensibil al istoriei sale. Românii nu mai cred în stat, nu mai cred în GUVERN (…) (VIDEO SUS)

George Simion, președinte AUR: ”Zâmbesc deși nu ar trebui să zâmbesc. Zâmbesc pentru că mă uit la voi. Nu mă mai uit în spate, la cei 33 de ani de distrugeri. Cei 33 de ani negri, înseamnă o filă de istorie urâtă pentru poporul român. Nu putem să ne tot uităm în urmă, la trecut și să spunem cât e de rău. Noi, românii, cu părinții și străbunii noștri, care au tras din greu la Roșia Montana, la minele de cupru de la Brad și de la Moldova Nouă, trăiesc 72 de ani, în medie. Aceasta nu e dreptate. Dar astăzi zâmbesc pentru că mă uit la voi, feciori ai lui Bogdan și capăt și eu și mai mare încredere în proiectul AUR. Am pornit împreună la drum. Voi, maramureșenii, ați fost coloana noastră vertebrală, a Alianței pentru Unirea Românilor. Îmi aduc aminte de o lună de septembrie în anul 2020 când ne ardea soarele în Piața Victoriei, când primul ministru al țării și alți guvernanți nu doreau să discute cu noi. Voi ați venit și ați spus că, mergeți până la capăt. V-ați ținut de promisiune și (…) (VIDEO SUS)

Cristian Terheș, europarlamentar: ”Schimbarea României, reconstruirea României și redarea demnității României începe și de aici. Începe de la fiecare dintre noi și de la fiecare dintre dumneavoastră. Un element esențial a tot ceea ce înseamnă program politic, acțiuni politice a Alianței AUR, începând cu 2024, se concentrează pe un singur cuvânt: SUVERANITATE națională. Toate aceste proiecte administrative, economice, culturale sunt fundamentale pentru ceea ce înseamnă reclădirea pe plan intern a României. Problema este că, și vă pot confirma lucrul acesta colegii care sunt în Parlamentul României, peste 65% din legislația trecută în momentul de față în Parlamentul României, este o legislație care pune legea din România în concordanță cu legile votate în Parlamentul Europei. Acești deputați sau senatori în momentul în care le vine o hârtie de vot nici nu o pot modifica pentru că așa au zis aceia și atât. Din acest motiv e (…) (VIDEO SUS)  ”Zilele trecute s-a propus de către Comisia Europeană  un nou proiect de lege pentru introducerea euro digital (…)” (VIDEO SUS)

Darius Pop, președinte AUR Maramureș: ”Ascultând antevorbitorii mei mi-am adus aminte de ce sunt eu aici, de ce sunteți voi, aici și de ce ați votat oameni ca noi să meargă și să vă reprezinte în Parlamentul României. Eu v-aș propune ca aceste aplauze pe care mi le-ați acordat să le mai acordăm încă o dată, pentru că nu sunt ale mele, sunt ale echipei de conducere AUR, al sufletului AUR, George Simion, al echipei mele și colegilor mei din Maramureș și nu în ultimul rând sunt ale maramureșenilor care încă mai au speranța că AUR va putea să schimbe ceva în România. Chiar dacă sunt cel mai tânăr parlamentar, să știți că nu-mi este frică. Pentru că sunt maramureșean! Și așa cum a spus și colegul nostru, noi suntem păstrătorii ADN-ului dacilor liberi și mă mândresc cu asta. De aceea vom merge înainte fără frică. Munca noastră de abia acum începe. Vom merge în această vacanță parlamentară din casă în casă pentru a duce mesajul nostru și programul de guvernare, speranța și informația corectă pe care (…) Sunt convins că veți fi lângă mine și vom face o treabă bună. Trebuie să avem încredere în noi, să avem încredere în AUR, să avem credință și încredere în Dumnezeu (…) (VIDEO SUS)

La final, George Simion, Cristian Terheș, Darius Pop, Claudiu Târziu, Marius Lulea și Avram Fițiu au stat de vorbă cu maramureșenii prezenți la eveniment și care au dorit să-i cunoască îndeaproape. Aceștia au făcut fotografii și au răspuns tuturor întrebărilor venite din partea celor prezenți.

Foto1: Tiberiu Mihali

AICI-Programul AUR în 15 puncte

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!