Primarul din Cernești, Mircea Deac, obține bani de la MDLPA pentru construcția unei stații de epurare - Ziarul de Maramures

Primarul din Cernești, Mircea Deac, obține bani de la MDLPA pentru construcția unei stații de epurare

Primarul din Cernești, Mircea Deac a semnat un contract cu Ministerul Lucrărilor Publice în valoare de 22,7 milioane de lei pentru construcția unei stații de epurare, înființarea unui sistem de alimentare cu apă și canalizare a apelor uzate menajere și implementarea unui sistem de hidranți.

Apa curentă și canalizarea sunt elemente de infrastructură care stau la baza dezvoltării unei comunități. Pornind de la acest aspect, Mircea Deac, primarul comunei Cernești și membru al USR Maramureș, a obținut 22,7 milioane de lei semnând un contract cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, se precizează pe pagina de Facebook USR Maramureș.

„Contractul a fost semnat în prezența domnului ministru Adrian Ioan Veștea, care ne-a asigurat sprijinul său pentru acest proiect, precum și pentru toate proiectele viitoare de investiții în comuna noastră. Această investiție vizează înființarea unui sistem de alimentare cu apă și canalizare a apelor uzate menajere, inclusiv construcția unei stații de epurare, precum și implementarea unui sistem de hidranți pentru a răspunde eficient în caz de incendiu”, a punctat primarul Mircea Deac.

Implementarea acestui proiect în localitatea Cernești va deschide, cu siguranță, noi oportunități de dezvoltare economică. Primarul Mircea Deac are în vedere, de asemenea, dezvoltarea infrastructurii rutiere.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!